Ndërlidhjet

Hoxhaj dënon sulmin në Ankara


Ankara, 1 shkurt 2013.
Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka dënuar sulmin me mjete shpërthyese në hyrje të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Ankara.

Ai ka shprehur "pikëllimin e qytetarëve të Kosovës për këtë lajm, duke theksuar solidaritetin e plotë të institucioneve dhe popullit të Kosovës me popullin dhe autoritetet amerikane dhe ato turke, si dhe me familjarët e viktimave të këtij sulmi vdekjeprurës".

Hoxhaj ka shprehur besimin se kryerësit e sulmit do të gjenden dhe do të marrin ndëshkimin e merituar.

Sulmi vetëvrasës në Ankara ka vrarë vetë sulmuesin dhe një punonjës turk të ambasadës.
XS
SM
MD
LG