Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Trazirat në Kajro, Homsi gjithnjë e më shumë duket si një qytet fantazmë, atmosfera e bregdetit spanjoll, dhe majmuni që shkoi në hapësirë, janë vetëm disa nga imazhet që sjellin fotografët nga ngjarjet anembanë botës.
Trego më shumë

Katër luanë të bardhë dhe katër tigra të bardhë në një kopsht zoologjik në Gjermani.
1

Katër luanë të bardhë dhe katër tigra të bardhë në një kopsht zoologjik në Gjermani.

Garë me saja në Gjermani.
2

Garë me saja në Gjermani.

 Protestat anti-qeveritare në Kajro, Egjipt.
3

 Protestat anti-qeveritare në Kajro, Egjipt.

 Një kopje e djegur e një dorëshkrimi të lashtë, në një muze në Timbuktu, Mali.
4

 Një kopje e djegur e një dorëshkrimi të lashtë, në një muze në Timbuktu, Mali.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG