Ndërlidhjet

Gara për Empire State Building


Vrapuesit nga e mbarë bota kanë marrë pjesë në një garë për të ngjitur 1,576 shkallët e ndërtesës Empire State në New York. Australianët Mark Bourne dhe Suzy Walsham, kanë fituar garën e mashkujve dhe atë të femrave. Më shumë se 600 njerëz kanë marrë pjesë në garë, përfshirë këtu edhe atletë profesionistë.

XS
SM
MD
LG