Ndërlidhjet

Shkatërrimi i ligatinave në Bosnje


Parku Hutovo Blato është një nga thesaret natyrore të Bosnjes - është si një shtëpi për qindra lloje të shpendëve dhe bimëve. Por, ekologët thonë se është bërë pak për të ruajtur në gjendjen natyrore të ligatinave dhe ato janë nën kërcënimin e zhdukjes. Video: RFE/RL Shërbimi për Ballkanin

XS
SM
MD
LG