Ndërlidhjet

Sot është Dita Ndërkombëtare e Radios. UNESCO ka shpallur këtë festë për të promovuar radion si medium dhe të gjitha mundësitë që ajo ofron.

Trembëdhjetë shkurti është zgjedhur pasi në këtë datë, në vitin 1946, Radio e Kombeve të Bashkuara ka emetuar programin e parë.

Sekretari i përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-moon, ka thënë se radioja argëton, edukon, informon, si dhe ndihmon në popullarizimin e ndryshimeve demokratike në gjithë globin.
XS
SM
MD
LG