Ndërlidhjet

Të paktën një meteor bije në Rusinë lindore


Foto të trasesë së meteorit
Mediat ruse raportojnë se të paktën një meteor ka rënë në rajonin Çeliabinsk, rreth 1 mijë e 500 kilometra në lindje të Moskës.

Raportohet se më të rënë në tokë ai ka shkaktuar një shpërthim i cili ka thyer dritare dhe ka krijuar panik.

Pjesë të këtij meteori kanë rënë në një rajon me popullim të rrallë, që ndodhët në pjesën perëndimore të Maleve Ural.

Reuters bënë të ditur se traseja e krijuar nga rënja e meteorit ka mundur të shihet në disa pjesë të këtij rajoni.
XS
SM
MD
LG