Ndërlidhjet

Të lodhur nga politika


Qytetarët shprehen të pakënaqur me politikanët në Kosovë. Madje, disa prej tyre thonë se politika ka kaluar në monotoni dhe siç shprehen ata, janë lodhur nga ajo. Video: Gresa Kraja

XS
SM
MD
LG