Ndërlidhjet

Radio Evropa e Lirë mbush sot 14 vjet


Logo e Radios Evropa e Lirë në Pragë
Radio Evropa e Lirë, programi në gjuhën shqipe, mbush sot 14 vjet.

Më 8 mars të vitit 1999, Radio Evropa e Lirë ka nisur me transmetimet e saj në gjuhën shqipe, në kuadër të programit kushtuar Kosovës.

Emisioni i parë është transmetuar në orën 21:00.

Sot, ky program ka katër termine në ditë dhe që të gjitha mund të dëgjohen drejtpërsërdejti ose sipas kërkesës, në web faqen tonë www.evropaelire.org.

Radio Evropa e Lirë ndryshe është radio e pavarur amerikane, e financuar nga Kongresi i Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG