Ndërlidhjet

Hakerët shqiptarë sulmojnë web-faqen e DSS-së në Zrenjanin


Faqja e sulmuar
Web-faqja e Partisë Demokratike të Serbisë në Zrenjanin është sulmuar nga hakerët shqiptarë, kanë njoftuar përfaqësues të kësaj partie.

Në web-faqe tani qëndron mbishkrimi “Hakerët e Artë të Kosovës”, kurse përkrah flamurit shqiptar, midis tjerash në të shkruan “Kosova ka qenë dhe do të jetë shqiptare, e jo serbe. Serbia ka shtetin e vet, por nuk e ka Kosovën”.
XS
SM
MD
LG