Ndërlidhjet

TI dhe HRW bastisen nga autoritetet ruse


Ilustrim
Autoritetet ruse kanë vazhduar të inspektojnë organizatat joqeveritare në gjithë vendin.

Të mërkurën, Transparency International dhe Human Rights Watch kanë qenë në mesin e organizatave që janë vizituar nga zyrtarë të Zyrës së Prokurorit dhe policë tatimorë.

Autoritetet ruse kanë mbledhur dokumente të regjistrimit dhe financave nga qindra organizata joqeveritare në javën e kaluar.

Ato thonë se janë duke verifikuar nëse OJQ-të janë në përputhje me ligjet e reja mbi financimin e huaj.
XS
SM
MD
LG