Ndërlidhjet

KE ndan mbi 272 mln euro për Ballkanin Perëndimor


Bruksel
Komisioni Evropian do të investojë 272.75 milionë euro për promovimin e bashkëpunimit rajonal midis vendeve të Ballkanit Perëndimor, në vitin 2013.

“Këto mjete janë një lajm i mirë, marrë parasysh se bashkëpunimi rajonal është esencial për reformimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ato po ashtu i ndihmojnë rajonit që të arrijë prosperitet ekonomik dhe stabilitet politik”, ka thënë komisionari për zgjerim i Bashkimit Evropian, Stefan Fuele.

Paratë do të ndahen nga Fondi i para-anëtarësimit evropian.
XS
SM
MD
LG