Ndërlidhjet

Mali i Zi: Deri në fund të vitit hapet Ambasada në Kosovë


MInistri i jashtëm i Malit të Zi Igor Llukshiq
Mali i Zi do ta hapë Ambasadën e vet në Kosovë deri në fund të këtij viti, ka thënë sot ministri i jashtëm i këtij vendi, Igor Llukshiq.

Kjo deklaratë u bë gjatë seancës së përbashkët të këshillave të Parlamentit të Malit të Zi për marrëdhënie ndërkombëtare dhe integrime evropiane, në të cilën zoti Llukshiq e paraqiti raportin për punën e ministrisë së tij.

Mali i Zi e ka njohur Kosovën në vitin 2008.
XS
SM
MD
LG