Ndërlidhjet

Bëhet pranimi i ofertave për privatizimin e PTK-së


Ilustrim
Ministria e Zhvillimit Ekonomik ka njoftuar se sot do të bëhet pranimi i ofertave për privatizimin e 75 % të aksioneve të PTK-së, ku do të dihet se sa kompani kanë dorëzuar ofertat e tyre për këtë kompani.

Ndërkaq, pas 10 ditësh shpresohet të kryhet vlerësimi juridik dhe teknik i ofertave, pastaj të bëhet hapja publike e ofertës financiare.

Ndryshe, privatizimi i PTK-se është kundërshtuar nga partitë opozitare dhe shoqëria civile, ndërkaq Federata Sindikale e Punëtorëve të PTK-se, në shenje kundërshtimi, sot organizon protestë para kësaj kompanie.
XS
SM
MD
LG