Ndërlidhjet

Në Kroaci sot mbahen zgjedhjet lokale.

Mbi 3.7 milionë votues do të kenë rastin të vendosin se kush do të qeverisë me mjediset e tyre lokale në katër vjetët e ardhshëm.

Qytetarët e Kroacisë do të zgjedhin kryetarët e komunave, prefektët, zëvendësit e tyre, si dhe anëtarët e qeverive lokale dhe rajonale.

Vendvotimet janë hapur në orën 7 dhe do të mbyllen në orën 19.
XS
SM
MD
LG