Ndërlidhjet

Bordi i Administratorëve të Universitetit Amerikan në Kosovë (AUK) ka njoftuar për emërimin e Dr. Winfred Thomspon në postin e presidentit të këtij institucioni.

Në kumtesën për media thuhet se Thompson është një administrator me përvojë akademike, i cili ka shërbyer si president i Universitetit Amerikan të Kuvajtit nga viti 2010 deri në majin e sivjetmë.

“Emërimi i dr.Thompsonit është rezultat i kërkimeve intensive globale, në të cilat kanë marrë pjesë bordi i AUK-ut, fakulteti dhe stafi, përfaqësuesit e studentëve dhe partnerët universitarë të SHBA-së”, thuhet në njoftim.
XS
SM
MD
LG