Ndërlidhjet

Agjencia e vlerësimit Standard & Poor's ka rritur vlerësimin për borxhin e qeverisë amerikane, duke cituar nivele të qëndrueshme të shpenzimeve qeveritare dhe duke parashikuar përmirësime ekonomike.

Agjencia ka rritur edhe vlerësimet e kredive.

S & P uli vlerësimin afatgjatë të qeverisë së SHBA-së për kreditë në vitin 2011 pas një beteje në Kongres në lidhje me rritjen ose jo të kufirit të huamarrjes.
XS
SM
MD
LG