Ndërlidhjet

Hoxhaj në Twitter: Jemeni njeh Kosovën


Flamuri i Kosovës
Ministri i Jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka konfirmuar njohjen e shtetit nga Jemeni përmes rrjetit social Twitter.

“Kam folur me ministrin e jashtëm, Abu-Bakr Al-Qirbi, i cili ma konfirmoi njohjen formale dhe zyrtare të Republikës së Kosovës”, ka shkruar Hoxhaj në Twitter.

Jemeni është shteti i 100-të që njeh shtetësinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG