Ndërlidhjet

Programet e mbikëqyrjes: Deklarohet Facebook


Ilustrim
Facebook ka thënë se ka pranuar 9,000-10,000 kërkesa për të dhënat e përdoruesve nga autoritetet lokale, shtetërore dhe federale të Shteteve të Bashkuara, në gjysmën e dytë të vitit 2012.

Rrjeti i famshëm social ka thënë se kërkesat kanë përfshirë 18,000 deri në 19,000 përdorues.

Kompania ka thënë se ka publikuar informacionin pas arritjes së një marrëveshjeje me autoritetet e sigurisë në SHBA.

Njoftimi i Facebook-ut pason rrjedhjen e informacioneve sekrete nga ish-punonjësi i CIA-s, Edward Snowden, në lidhje me programet e mbikëqyrjes të SHBA-së.
XS
SM
MD
LG