Ndërlidhjet

Netanyahu operohet me sukses


Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu.
Autoritetet spitalore në Izrael kanë bëtë të ditur se kryeministri i vendit, Benjamin Netanyahu, ka kaluar një operacion të suksesshëm të indeve dhe do të dalë nga spitali shumë shpejt.

Ndihëmësit e kryeministrit kanë thënë se Netanyahu ndjehet mirë, por do të mbetet edhe disa ditë në pushim, derisa të rimarrë veten plotësisht.

Netanyahu është operuar në spitalin Hadasa Ein Karem të Jerusalemit.

Ai është kryeministër i Izraelit qysh në mars të vitit 2009. Mandatin e parë si kryeministër e ka shërbyer në periudhën 1996-1999.
XS
SM
MD
LG