Ndërlidhjet

Presidenti i Serbisë, Tomisllav Nikolliq, ka udhëtuar për në Kinë, ku gjatë katër ditëve të ardhshëm do të takojë zyrtarë të shtetit dhe biznesmenë.

Këshilltarja e tij, Stanisllava Pak, u ka thënë mediave serbe se marrëdhëniet e Serbisë me Kinën i karakterizon një shkallë e lartë e besimit reciprok.

“Kina përfaqëson mbrojtësin e Serbisë në Këshillin e Sigurimit, sidomos kur bëhet fjalë për ruajtjen e intergritetit territorial dhe mosnjohjen e pavarësisë së njëanshme të Kosovës”, ka thënë Pak.
XS
SM
MD
LG