Ndërlidhjet

Me urdhër të prokurorisë së Bosnjes dhe Hercegovinës, është arrestuar Goran Sariq, i cili të martën është dënuar me 14 vjet burg për krimet e kryera në Sarajevë.

Prokuroria e Bosnjes dhe Hercegovinës tash ka ngritur padi kundër Sariqit me akuzën për gjenocid të kryer në Srebrenicë në vitin 1995.

Prokuroria, në kuadër të padisë ka përfshirë edhe dëshmitë e 50 dëshmitarëve, qindra faqe material që thotë se e dëshmon fajësinë e tij.
XS
SM
MD
LG