Ndërlidhjet

Mbi 135,000 njerëz të prekur nga përmbytjet në Rusi


Rusi
Më shumë se 135,000 njerëz janë prekur nga përmbytjet e vazhdueshme në Lindjen e Largët Ruse.

Zëdvëndëskryeministri rus, Yuri Trutnev, ka thënë se 14,000 shtëpi, 1,600 kilometra rrugë, 174 ura dhe 825 objekte sociale janë dëmtuar po ashtu.

Niveli i Lumit Amur mbetet në lartësinë prej 620 centimetrash.

Përmbytjet që konsiderohen më të këqijat në Rusi në 120 vjet janë shkaktuar nga shirat e dendur.
XS
SM
MD
LG