Ndërlidhjet

Në mungesë kuorumi, Kuvendi i Kosovës, as në seancën e sotme, nuk ka arritur të miratojë raportin e Komisionit për privatizimin e 75 për qind të aksioneve të Postës dhe Telekomit të Kosovës, pasi deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe të Lëvizjes Vetëvendosje kanë lëshuar sallën.

Kjo pikë e rendit të ditës është shtyrë për t'u diskutuar në Kryesinë e Kuvendit ditën e hënë.

Lexoni edhe këtë.
XS
SM
MD
LG