Ndërlidhjet

SHBA: Shitje rekorde e verzioni të ri të një video-loje


Ilustrim
Verzioni i fundit i video-lojës “Grand Theft Auto Five” ka arritur të arkëtoj më se 1 miliard dollarë në shitjen globale, për vetëm tri ditë.

Ky ritëm i shitjes është më i shpejti se i çfarëdo video-loje tjetër, film ose prodhim tjetër argëtues, ka pretenduar autori i kësaj loje.

Instalimi i fundit i video-lojës “Grand Theft Auto Five”, një fenomen kulturor, që ka shkaktuar debat kombëtar për përmbajtjen për të rritur dhe dhunën, ka hasur në pranim të fuqishëm dhe vetëm në ditën e parë është shitur në vlerë prej 800 milionë dollarësh.
XS
SM
MD
LG