Ndërlidhjet

Hapet Universiteti Publik i Gjilanit


Gjilan, 3 tetor, 2013.
Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, dhe ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, kanë marrë pjesë në hapjen zyrtare të Universitetit Publik të Gjilanit "Kadri Zeka".

"Sot Kosova ka ndërtuar kapacitetet dhe potencialet për të hapur edhe universitete të tjera publike. Sot po hapet epokë moderne për Gjilanin", ka thënë me këtë rast kryeministri Thaçi.

Ky universitet, në këtë vit akademik, ka pranuar 1,500 studentë të rinj në drejtimet Ekonomik, Juridik dhe Edukim.
XS
SM
MD
LG