Ndërlidhjet

Thaçi: Nuk do të lejohen vizitat me karakter zgjedhor


Hashim Thaçi, kryeministër i Kosovës
Pas kthimit nga Brukseli, kryeministri Hashim Thaçi ka thënë se kërkesat për vizita të zyrtarëve serbë do të shqyrtohen individualisht dhe se për to do të merren vendime meritore.

Megjithatë, Thaçi ka thënë se nuk do të lejohen vizitat me karakter zgjedhor.

“Nëse duan të vizitojnë ndonjë manastir, sigurisht se mund ta bëjnë atë”, është shprehur Thaçi.
XS
SM
MD
LG