Ndërlidhjet

Qeveria kosovare edhe me një ministër më shumë


Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka marrë vendim të emërojë z. Milan Zdravkovic, Ministër pa portofol.

Ministri pa portofol do të jetë anëtar i Kabinetit qeveritar dhe do të veprojë nën autoritetin e drejtpërdrejtë të Kryeministrit.

Ai do të jetë përgjegjës për rini, inovacion dhe mundësi të barabarta.
XS
SM
MD
LG