Ndërlidhjet

Sot është Dita Botërore e Ushqimit.

Organizata për Ushqim dhe Bujqësi e Kombeve të Bashkuara shënon këtë ditë më 16 tetor qysh në vitin 1945.

Sipas raportit të ri të kësaj organizate, rreth 842 milionë njerëz, ose një në tetë persona, kanë vuajtur nga uria kronike në vitet 2011-2013, duke mos pasur ushqim të mjaftueshëm për një jetë aktive dhe të shëndetshme.
XS
SM
MD
LG