Ndërlidhjet

Facebook lejon videot e njerëzve me koka të prera


Ilustrim
Facebook do të lejojë përsëri videot që tregojnë njerëz me koka të prera, që të postohen dhe të shpërndahen.

Rrjeti social ka vendosur ndalesë të përkohshme të këtyre materialeve në muajin maj, pas ankesave se ato mund të shkaktojnë dëme afatgjata psikologjike.

Firma amerikane beson se përdoruesit e saj duhet të jenë të lirë të shikojnë dhe dënojnë videot e tilla, raporton BBC.

Facebook lejon çdo njeri të moshës 13 vjeç e më lart të jetë anëtar.
XS
SM
MD
LG