Ndërlidhjet

Berlini, nikoqir i Kampionatit Evropian në Atletikë


Ilustrim
Nikoqir i Kampionatit Evropian të Atletikës më 2018 do të jetë Berlini.

Presidenti i Asociacionit Evropian të Atletikës, Hansjerg Virtz, ka thënë se ky mekanizëm është i impresionuar me prezantimin e Berlinit.

“Jemi të bindur se kjo do të jetë një ngjarje e madhe”, ka thënë ai.

Berlini është qyteti i tretë gjerman që do të organizojë kampionatin në atletikë.

Shtutgarti dhe Mynheni kanë organizuar këtë ngjarje kontinentale më 1986, përkatësisht 2002.
XS
SM
MD
LG