Ndërlidhjet

Mitrovicë: Ngritet aktakuzë për një rast të krimeve të luftës


Mitrovicë, Kosovë
Një prokuror ndërkombëtar nga Prokuroria Speciale e Kosovës (PSRK), ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore të Mitrovicës, kundër pesëmbëdhjetë të pandehurve.

Të pandehurit akuzohen për vepra penale të krimeve të luftës kundër popullatës civile, përfshirë tortura, keqtrajtim të të burgosurve, dhe vrasje, të cilat supozohen të jenë kryer në një qendër paraburgimi të UÇK-së në Likoc në vitin 1998.
XS
SM
MD
LG