Ndërlidhjet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, bazuar në vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, ka vendosur që të bëhet përsëritja e votimeve në tri Vendvotime në komunën e Zveçanit.

Rivotimi në këto tri vendvotime, do të mbahet më 01 dhjetor, 2013.
XS
SM
MD
LG