Ndërlidhjet

DNV: Deri në ora 16, dalja në zgjedhje 32 për qind


Prishtinë, 1 dhjetor 2013
Koalicioni i organizatave joqeveritare "Demokracia në Veprim", që po monitoron procesin zgjedhor të balotazhit, ka kumtuar se deri ën orën 16:00, të drejtën e votës e kanë shfrytëzuar 32 për qind e qytetarëve në nivel të Kosovës.

Driton Selmanaj, nga "Demokracia në Veprim" ka thënë se procesi po zhvillohet qetë me disa incidente të izoluara.

“Por, duhet theksuar se kishte reagime të shpeshta të organeve përgjegjëse, policisë dhe prokurorisë", tha Selmanaj.
XS
SM
MD
LG