Ndërlidhjet

Riparohet me sukses problemi në hapësirë


Ilustrim
Dy astronautë nga Stacioni Ndërkombëtar i Hapësirës kanë bërë të martën ecje në hapësirë dhe kanë riparuar me sukses një pompë në sistemin e ftohjes.

Astronautët e NASA-s kanë kaluar 7 orë e gjysmë jashtë Stacionit, duke instaluar pompën e re.

Pas dështimit të pompës së vjetër më 11 dhjetor, të gjitha pajisjet joesenciale është dashur të fiken dhe shumë eksperimente shkencore të pezullohen.
XS
SM
MD
LG