Ndërlidhjet

Delta “ofron” bileta ultra të lira fluturimi


Ilustrim
Një problem me ueb-faqen e kompanisë ajrore amerikane, Delta, u ka mundësuar disa konsumatorëve që të blejnë bileta me çmnime shumë të ulëta.

Sipas burimeve të industrisë së udhëtimit, konsumatorët kanë blerë bileta vajtje-ardhje midis Nju Jorkut dhe Llos Angjellesit për 40 dollarë, si dhe bileta të klasës së parë, vajtje-ardhje, midis Llos Angjellesit dhe Havait për 200 dollarë.

Këto të fundit normalisht kushtojnë rreth 3,500 dollarë.

Në muajin shtator, kompania United Airlines është përballur me problem të ngjashëm.
XS
SM
MD
LG