Ndërlidhjet

59 të vdekur në një burg në Brazil


Ilustrim
Pesëdhjetenëntë të burgosur janë vrarë një një burg në veri të Brazilit këtë vit, transmeton BBC një raport gjyqësor.

Videoja e incizuar brenda burgut Pedinhas në San Luis tregon po ashtu torturimin e një të burgosuri në duart e të tjerëve si dhe raste të prerjes së kokave.

Gjyqtari i rrethit, i cili ka shkruar raportin, ka thënë se videoja ka “skenat më barbare” në mes të të burgosurve, që ka parë ndonjëherë.

Brazili zë vendin e katërt në botë për nga numri i të burgosurve, me rreth gjysëm milioni sish.

Raporti përmban edhe detaje për marrëdhënie seksuale midis të burgosurve, që bëhen në hapësira të hapura.
XS
SM
MD
LG