Ndërlidhjet

Ambasada amerikane uron udhëheqësit komunalë


Ilustrim
Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë uron të gjithë kryetarët e zgjedhur së fundmi dhe anëatrët e kuvendeve komunale, të cilët janë inauguruar zyrtarisht gjatë muajit të fundit.

“Këto seanca inauguruese nxjerrin në pah suksesin e procesit zgjedhor në Kosovë dhe demonstrojnë gatishmërinë e kryetarëve të komunave të zgjedhur në mënyrë demokratike që t’iu shërbejnë komuniteteve të tyre, në përputhje me ligjet e Kosovës dhe brenda kornizës institucionale të Kosovës”, thuhet në deklaratën e ambasadës amerikane.

Po sipas saj, inaugurimi i udhëheqësve komunalë shënon hap të rëndësishëm përpara për Kosovën dhe zbatimin e Marrëveshjes së 19 prillit.
XS
SM
MD
LG