Ndërlidhjet

Çeçeni: Fëmijët me emrin Muhamed, marrin 1,000$


Udhëheqësi çeçen, Ramzan Kadyrov.
Familjet në Çeçeni, për fëmijët që lindin më 13 janar dhe që ua lënë emrin sipas Profetit Muhamed apo anëtarëve të familjes së tij, do të marrin nga 1,000 dollarë.

Udhëheqësi çeçen, Ramzan Kadyrov, ka thënë se shpërblimi do të paguhet nga një fondacion që mban emrin e babit të tij të ndjerë, ish-presidentit të Çeçenisë, Ahmad Kadyrov.

Shpërbilmet kanë të bëjnë me Mavlidin, festën që shënon lindjen e Profetit Muhamed.

Këtë vit, Mavlidi është shënuar natën midis 12 dhe 13 janarit.
XS
SM
MD
LG