Ndërlidhjet

Iraku thotë se ka varur 26 persona të dënuuar për “vepra terroriste”.

Ministri i Drejtësisë, Hassan al-Shimari, ka thënë se Adel al-Mashhadani, udhëheqës i milicisë Sahwa në Bagdad, është në mesin e individëve të ekzekutuar.

Milicia Sahwa është formuar nga fiset myslimane sunite dhe fajësohet për shumë sulme.

Dhuna në Irak, vitin e kaluar, është rritur në nivelet më të larta qysh në vitet 2006-2007 kur gjakderdhja sektare ka qenë në kulmin e saj.
XS
SM
MD
LG