Ndërlidhjet

Papa: Interneti – “dhuratë nga Zoti”


Papa Françesk
Papa Françesk thotë se Interneti është “dhuratë nga Zoti” që mund t’i ndihmoj njerëzit me kultura dhe origjinë të ndryshme, të komunikojnë me njëri-tjetrin.

Megjithatë, Papa theksoi se Interneti, poashtu, mund t’i izoloj njerëzit, nëse ata u qasen opinioneve që i konfirmojnë idetë e tyre.

Në një deklaratë të shkruar, Papa Françesk ka kërkuar nga shfrytëzuesit e Internetit, që me kujdes t’i dëgjojnë edhe idetë e të tjerëve dhe të përpiqen t’i kuptojnë pikëpamjet e tyre.

Papa i ka inkurajuar më tepër se një miliard katolikë në botë për tu angazhuar në dialog me njerëzit e feve të ndryshme.
XS
SM
MD
LG