Ndërlidhjet

Hagel urdhëron rishikm të forcave bërthamore


Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Chuck Hagel.
Sekretari amerikan i Mbrojtjes, Chuck Hagel, ka urdhëruar rishikim të forcave bërthamore të Shteteve të Bashkuara, pas raporteve për gabime në siguri, disiplinë të dobët, moral të dobët dhe probleme të tjera.

Zëdhënësi i Pentagonit, John Kirby, ka thënë se Hagel do që të zgjidhë problemet sistematike në standardet e trajnimit dhe profesionale të zyrtarëve ushtarakë, përgjegjës për forcën bërthamore të SHBA-së.

Hagel po ashtu ka thirrur në bisedë informative zyrtarë të lartë.
XS
SM
MD
LG