Ndërlidhjet

Vatikan: Papa lutet për të vdekurit në Ukrainë


Papa Françesk
Papa Françesk sot ka bërë thirrje për përfundim të dhunës në Ukrainë dhe ka kërkuar “dialog konstruktiv” ndërmjet autoriteteve të Ukrainës dhe popullit.

“Unë jam afër Ukrainës me lutje, e veçanërisht me ata që e kanë humbur jetën gjatë ditëve aktuale dhe për familjet e tyre”, tha Papa.

Ai mëtutje është angazhuar që “fryma e paqes dhe e kërkimit të së mirës së përbashkët” të mbizotëroj në Ukrainë.
XS
SM
MD
LG