Ndërlidhjet

Mbi gjysmë milioni të papunë në Bosnjë


Sarajevë
Në ditën e fundit të vitit 2013, në Bosnjë dhe Hercegovinë kanë qenë 553,481 të papunë, ka njoftuar Agjencia për Punësim e këtij vendi.

Sipas saj, më 31 dhjetor të vitit 2013, krahasuar me muajin paraprak, numri të papunëve është rritur me 2,007 persona, ose 0.36 për qind.

Bazuar në numërimin e popullsisë më 2013, Bosnja ka mbi 3 milionë e 790 mijë banorë.
XS
SM
MD
LG