Ndërlidhjet

Ivanoviq “nuk është arrestuar"


Oliver Ivanoviq
Iniciativa qytetare “Serbia, demokracia, drejtësia”, ka regauar ndaj informacioneve në disa media, se kryetari i saj, Oliver Ivanoviq, është arrestuar.

Në kominikatën e saj thuhet se “Ivanoviq nuk është arrestuar, por si qytetar i përgjegjëshëm, i është përgjigjur thirrjes së EULEX-it për të dhënë deklaratë”.

“Kjo thirrje ka absolutisht qëllim politik, për të krijuar një balancë me arrestimet në komunitetin shqiptar. Padyshim se ka për qëllim edhe shkaktimin e frikës dhe jostabilitetit në të gjithë komunitetin serb në Kosovë”, thuhet në reagimin eIniciativës qytetare “Serbia, demokracia, drejtësia”.

Lexoni edhe këtë.
XS
SM
MD
LG