Ndërlidhjet

Obama i drejtohet sot kombit


Presidenti i SHBA-së, Barack Obama.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, do t’i drejtohet sot kombit.

Obama pritet të bëjë publike të ashtuquajturat “aksione ekzekutive” në trajnimet për punë, në sigurinë e daljes në pension dhe në ndihmën për të papunët afatgjatë - masa këto që nuk kanë nevojë për miratimin e Kongresit.

Të gjitha këto janë pjesë e fokusit të Shtëpisë së Bardhë për ngushtimin e hendekut të të ardhurave midis të pasurve dhe të varfërve.

Miliona amerikanë pritet të ndjekin fjalimin e presidentit.
XS
SM
MD
LG