Ndërlidhjet

Studentët bllokojnë hyrjen në Rektorat


Prishtinë, 28 janar 2014.
Studentët e Universitetit të Prishtinës kanë bllokuar sot hyrjen në ndërtesën e Rektoratit.

Të organizuar nga Lëvizja Studentore për Barazi: STUDIM, KRITIKË, VEPRIM, sudentët kanë kërkuar dorëheqjen e mënjëhershme të rektorit, Ibrahim Gashi, fillimin e mënjëhershëm të hetimeve rreth keqpërdorimeve në Universitetin e Prishtinës dhe ngritjen e një mekanizmi për verifikimin e të gjithë titujve akademikë.

Pakënaqësitë pasojnë debatet e fundit për keqëpërdorime dhe keqmenaxhime në UP.
XS
SM
MD
LG