Ndërlidhjet

Studentët protestojnë


Policia e Kosovës ka ndërhyrë për shpërndarjen e studentëve që kanë bllokuar hyrjen në ndërtesën e Rektoratit të Universitetit të Prishtinës. Të organizuar nga Lëvizja Studentore për Barazi: STUDIM, KRITIKË, VEPRIM, sudentët kanë kërkuar dorëheqjen e mënjëhershme të rektorit, Ibrahim Gashi, fillimin e mënjëhershëm të hetimeve rreth keqpërdorimeve në Universitetin e Prishtinës dhe ngritjen e një mekanizmi për verifikimin e të gjithë titujve akademikë.

XS
SM
MD
LG