Ndërlidhjet

Opozita në Ukrainë, denoncon ligjin që ofron amnisti


Ilustrim
Liderët e opozitës në Ukrainë, e kanë denoncuar ligjin që ofron amnisti për protestuesit e burgosur ant- qeveri, por vetëm nësa ata i lirojnë ndertesat qeveritare, të cilat i kanë okupuar.

Njëri nga lidertët e opozitës, Vitali Klitschko, ka thënë se "në vend që të ulët temperatuar në shoqëri, kjo do ta shtoj atë”.

Kurse, zyra e presidentit Viktor Yanukovych, tha sot se presidenti është i sëmur nga gripi dhe ka marr pushim mjekësor.

Kjo ndodhi në perjudhën kur protestuesit dhe lidërt e opozitës po e kërojnë doëheqjen e tij.
XS
SM
MD
LG