Ndërlidhjet

Kuvendi i Kosovës diskuton për reformën zgjedhore


Kuvendi i Kosovës
Kuvendi i Kosovës, pritet të japë fjalën e vet në lidhje me reformën zgjedhore, e cila po vazhdon për më gjatë se tre vjet.

Gjatë seancës së sotme, pritet që Kuvendi të informohet nga ish-Komisioni për Reformën rreth propozimeve të bëra gjatë mandatit të tij.

Kuvendi i Kosovës vendos nëse do të përmblidhen në një draft të vetëm rekomandimet e Komisionit dhe ato të liderëve politikë për reformat zgjedhore dhe më pas do të vendosë se çka mund të procedohet për ndryshme.

Aktualisht, subjektet politike po synojnë të bëjnë reforma, pa e prekur edhe Kushtetutën, çka po ndikon që kjo reformë të jetë krejtësisht sipërfaqësore.
XS
SM
MD
LG