Ndërlidhjet

Pragë: Shërbimi për Ballkanin i RFE-së shënon 20 vjetorin


Shërbimi për Ballkanin i Radios Evropa e Lirë shënon sot 20 vjetorin e themelimit.
Më 31 janar të vitit 1994, Shërbimi për Ballkanin ka nisur me transmetimin e programeve në Serbi, Bosnjë e Hercegovinë dhe në Kroaci.

Vendimi për hapjen e këtij shërbimi ishte marrë nga administrata e atëhershme e presidentit amerikan, Bill Clinton.


Radio Evropa e Lirë është radio e pavarur amerikane, e themeluar nga Kongresi i Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG